Retailfit - Shimano

Shimano

Referentie Shimano

Wij zijn erg tevreden over de trainingen die Paul aan onze klanten geeft. Hij heeft veel inzicht in wat er speelt in de branche en weet dit over te brengen in een training die afgestemd is aan onze wensen. Paul is een enthousiaste trainer die veel humor inbrengt. Hij schakelt snel op de reacties van de deelnemers en triggert ze om (anders) te denken. Met zijn manier van werken, is geen enkel training hetzelfde!

 

Jennifer Letch

Opdracht

Om de prachtige werkplaatsinrichtingen van Shimano nog meer rendabel te maken zijn Shimano en de Tweewieler Academy gezamenlijk gestart met communicatie trainingen en werkplaatsrendements trainingen voor de dealers, ik mag zorgen voor een eerste activatie en bewustwording bij de medewerkers.

Shimano Benelux B.V.

Shimano Europe is a member of the global Team Shimano and along with our world-renowned subsidiaries we offer consumers outstanding cycling, fishing and rowing products and apparel. Our mission is to be an excellent supplier and a valuable partner for all our customers in the European bicycle, fishing tackle and rowing industry, to create consumer demand for Shimano and Shimano-owned products, and to be the ‘eyes, ears and mouth’ of the global Team Shimano in Europe. Shimano is proud of its staff, diversity in talent, interests and backgrounds. We strongly believe in promoting health and happiness through the enjoyment of the world around us.

Contact

De Bres 2a
9363 TM Marum