Retailfit - Accell Group

Accell Group

Referentie Accell Group

Accell Group beveelt Paul Wagenaar van harte aan. Naast alle (branche) kennis en kunde brengt Paul een grote hoeveelheid energie, positiviteit en motivatie bij de teams.

Zijn praktische uitleg wordt tastbaar voor de meest kritische personen en er wordt beredeneerd vanuit kansen. Op Paul kun je bouwen, is altijd goed voorbereid en komt afspraken perfect na.

 

Solange Ferouge

Opdracht

Voor één van de retail onderdelen van Accell via de Tweewieler Academy gevraagd om een communicatie workshop te geven met ook aandacht voor technisch personeel, van JA maar naar JA dus…

Over Accell Group

Accell Group is de Europese marktleider in e-bikes en de op een na grootste in fietsonderdelen en -accessoires. Met tal van toonaangevende Europese fietsmerken onder één dak. Deze merken werden gebouwd door pioniers voor wie het beste niet goed genoeg was. Tot op de dag van vandaag belichamen we de ondernemersgeest van die familiebedrijven. We blijven onszelf inspannen om hoogwaardige, hoogwaardige, geavanceerde producten te creëren, aangedreven door de voortdurende uitwisseling van knowhow en vakmanschap.

Bekende fietsmerken in onze portefeuille zijn onder meer Haibike, Winora, Ghost, Batavus, Koga, Lapierre, Raleigh, Sparta, Babboe en Carqon. XLC is ons merk voor fietsonderdelen en accessoires. Accell Group heeft ca. 3.400 medewerkers in 18 landen. Onze fietsen en aanverwante producten worden verkocht aan dealers en consumenten in meer dan 80 landen.

Contact

De Bres 2a
9363 TM Marum