Retailfit - Paul Wagenaar – Van dippen naar dimmen

Paul Wagenaar – Van dippen naar dimmen

Paul Wagenaar is opgegroeid in de detailhandel, hier is zijn passie voor klantcontact en verkoop ontstaan.

Carriere

Na zijn opleiding heeft Paul, in verschillende functies, veel praktijkervaring opgedaan bij Kampeerhal de Vrijbuiter.

Vanuit deze ervaring heeft hij de overstap gemaakt naar de buitendienst, eerst als vertegenwoordiger en daarna als area manager en fieldmanager. In deze 2 laatste functies was Paul verantwoordelijk voor de coaching, training en begeleiding van de buitendienst bij multinationals als British American Tobacco en Hallmark.

Belangrijk onderdeel was ook het ontwikkelen en beoordelen van de uiteindelijke uitvoering van de trainingen.

Tijdens zijn werkzaamheden heeft Paul zijn kennis verder verbreed door het volgen van diverse sales- en management studie.

RetailFit

Paul is op 1 maart 2013 van start gegaan met Retailfit. Door deze stap kan hij zijn ervaring, passie en enthousiaste binnen meerdere organisaties inzetten. Paul zijn inspirerende manier van werken brengt/geeft u het maximale resultaat. Sinds 2015 is Paul werkzaam als freelance trainer en coach voor meerdere organisaties in de mobiliteitsbranche. In deze rol heeft Paul zich beziggehouden met het trainen van verschillende organisaties in Nederland en België (zie referenties). Paul heeft binnen diverse lagen van de organisaties trainingen verzorgd. Naast het trainen van leidinggevenden, leermeesters en verkopers heeft hij ook monteurs getraind met als doel commerciëler te acteren vanuit de serviceafdeling.

Denken in mogelijkheden

Paul is in staat om optimaal aan te sluiten bij de behoefte van de doelgroep en kan op alle niveaus binnen de organisatie toegevoegde waarde leveren. Paul is een enthousiaste en gedreven doorzetter met een grote affiniteit voor commercie en communicatie. Paul bezit de eigenschap om altijd te denken in mogelijkheden en heeft de kwaliteit om dit over te dragen op u, uw bedrijf en uw medewerkers.

Meer informatie over Paul Wagenaar

Bekijk Paul zijn volledige profiel ook op LinkedIn

Dit artikel delen?

Contact

De Bres 2a
9363 TM Marum