Retailfit - Reclamebureau RAM

Reclamebureau RAM

Referentie Reclamebureau RAM

We zijn in 2019 met Retailfit in contact gekomen in verband met het restylen van hun logo en het ontwerpen en bouwen van een nieuwe website.
Vervolgens hebben bij met Retailfit samengewerkt aan onder andere het bepalen van een missie en visie voor een van onze klanten.
Door samen in gesprek te gaan met onze klanten en de juiste vragen te stellen, kwamen we al gauw tot het gewenste resultaat.

Paul Wagenaar werkt eerlijk en to-the-point, heeft een no-nonsense mentaliteit, dat is waarom hij ons zo goed kan aanvullen en bij ons past.
We kijken ernaar uit in de toekomst nog vele projecten samen aan te vliegen en het beste resultaat voor onze klanten te bereiken.

 

Anneke Laan

Opdracht

De vraag om een nieuwe website resulteerde in een verdere samenwerking,  1+1 = 3

Over Reclamebureau RAM

Wij vinden het fijn om mee te mogen denken over een bijzondere manier om een bedrijf om product te presenteren. Wij kennen de ins en outs van het reclamevak en hebben een heel netwerk van vakmensen om ons heen die weten wat we van ze verwachten. Onze inzet is persoonlijk en garandeert een zorgvuldige afronding van uw opdracht, zelfs als een snelle actie gewenst is!

Contact

De Bres 2a
9363 TM Marum