Retailfit - Fietscentrum Stolwijk

Fietscentrum Stolwijk

Referentie Fietscentrum Stolwijk

Training omgaan met klanten bij Paul Wagenaar gevolgd op 13 en 20 april 2015. Wij (mijn winkelmedewerkster en ik) zijn op cursus gegaan om beter te leren communiceren met de klant, beter de wensen van de klant boven tafel te krijgen en daardoor ook beter te kunnen verkopen met een beter rendement op korte en op lange termijn. Het leuke aan de cursus bij Paul is dat er op een leerzame en vlotte manier de Do’s en Dont’s ┬ávan de verkoop worden bijgebracht. Daarbij is er ook veel aandacht voor je persoonlijke valkuilen en die worden doormiddel van leerzame rollenspellen in korte tijd uit de weg geholpen. Het mooiste van alles is nog wel dat je vanaf dag 1 na de cursus al rendement hebt. Je verkoopt meer producten en je ziet je klant glimlachend de winkel uitgaan.

Kortom: een echte aanrader voor iedere retailer.

 

Wim van Hell

Opdracht

Een contact wat loopt vanaf 2015, naast de trainingen Wim ook persoonlijk mogen coachen als ondernemer, openstaan voor adviezen en tips hebben mooie resultaten gegeven.

Over Fietscentrum Stolwijk

Fiets Vitaal is een winkel in het hartje van Stolwijk. Al vanaf het begin van de 20e eeuw worden hier met veel enthousiasme en passie fietsen verkocht en gerepareerd. Wij zijn dus in het bezit van jarenlange ervaring en veel kennis op dit gebied.

De elektrische fiets, oftewel e-bike, wordt steeds populairder. Dat is niet zonder reden, want de e-bike is voorzien van trapondersteuning. Een elektromotor zorgt ervoor dat u lekker actief kunt bewegen, terwijl u een steuntje in de rug krijgt. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van diverse technieken. Wilt u hier meer over weten, dan voorzien wij u graag informatie en advies.

Contact

De Bres 2a
9363 TM Marum