Retailfit - Motoveda

Motoveda

Referentie Motoveda

Paul heeft ons team een commerciële training gegeven waarin hij tips heeft gegeven die dagelijks worden toegepast. Ons team was erg te spreken over deze training.  Omdat de “klik” er met Paul is hebben wij hem aansluitend gevraagd ons te begeleiding in het traject naar ons nieuwe pand toe. Super dat wij diverse vraagstukken bij Paul neer kunnen leggen, waar hij ons vervolgens handvatten voor geeft!

 

Henk & Emmy Veenendaal

Opdracht

Tijdens de introductie van nieuwe trainingen in de motor- en scooterbranche in contact gekomen met MOTOVEDA.
Er lag een vraagstuk over de communicatie richting de consumenten, in het vervolg geven we nu ook extra aandacht aan de interne klant, optimale samenwerking en inzet

Over Motoveda

MotoVeda is een begrip in Ede en omstreken op het gebied van motoren, (elektrische) scooters, motorscooters en Piaggio MP3’s. Samen met een gemotiveerd, deskundig team verkopen, onderhouden wij  motoren,  (elektrische) scooters, motorscooters, en Piaggio MP3’s. Sinds april 2018 zijn wij MotoGuzzi en Aprilia dealer. Bij MotoVeda kun je voor motor- en scooter kleding in de REV’IT en Macna Store terecht. Een passende helm van Shoei, Schuberth, HJC of Roof vind je op onze helmen afdeling. Van maart tot oktober kan er gebruik worden gemaakt van diverse testdagen en evenementen m.b.t. de Piaggio MP3’s, elektrische Niu’s en Shoei personal fitting. Er worden tochten georganiseerd en speciale MotoVeda “vrienden”dagen.  In de winter is het mogelijk om je Piaggio MP3 of motor bij ons te stallen.

Contact

De Bres 2a
9363 TM Marum